Vaikuttajamarkkinointi

Vaikuta kohderyhmääsi bloggaajien, somevaikuttajien ja edelläkävijöiden avulla. 

saat meiltä yrityksellesi sopivat vaikuttajat tuleviin somekampanjoihin.

Mitä on vaikuttajamarkkinointi?

Vaikuttajamarkkinointi (eng. influencer marketing) tarkoittaa markkinointia, jossa tunnettavuutta ja vaikutusvaltaa kerryttäneet somepersoonat tekevät yhteistyötä organisaatioiden, yritysten ja brändien kanssa edistääkseen yrityksen tavoittelemaa strategista päämäärää. Päämäärä voi olla niin tunnettavuuden lisääminen oman kohdeyleisön keskuudessa kuin myynnin ja liiketoiminnan kasvattaminen.

Vaikuttajaprojektissa yritys solmii yhteistyön vaikuttajan kanssa, joka lupaa korvausta vastaan esitellä ja suositella omalle yleisölleen brändin tuotteita tai palveluita. Vaikuttajamarkkinoinnin voima piilee siinä, että mainonta pyritään toteuttamaan luontevasti ja harmoniassa vaikuttajan oman aikaisemman sisällön kanssa.  Katso vaikuttajapaketimme.

Mitä yrityksesi hyötyy?

Sosiaalisen median vaikuttajilla on rooli merkityksellisen ja seuraajiin vetoavan sisällön luomisessa. Vaikuttajamarkkinointia hyödyntämällä yritykset voivat saada uudenlaisen, aidon ja vaikuttavan yhteyden tavoittelemaansa yleisöön. Kun kampanjaa lähdetään suunnittelemaan, täytyy pohtia mitkä ovat tavoitteesi vaikuttajamarkkinoinnille. Haluatko että tuotteitasi tai palveluitasi ostetaan enemmän, vai haluatko kenties lisää seuraajia omille somekanavillesi? Kun tiedät mitä haluat kampanjalla saavuttaa, sinun on helpompi valita yhteistyöhön oikeat vaikuttajat.

Yhteistyön voi muodostaa erikokoisen seuraajakunnan omaavien vaikuttajien kanssa. Vaikuttaja voi olla nano-, mikro-, makro-, megavaikuttaja tai esimerkiksi laajalti tunnettu julkisuuden henkilö. Mikrovaikuttajien voimaa on viime aikoina ylistetty, sillä heidän kauttaan voit saada näkyvyyttä pienen mutta kohdistetun niche-yleisön edessä. 

Tunnista tavoitteet

Autamme yritystäsi tunnistamaan ja asettamaan tavoitteet vaikuttajamarkkinoinnille.

valitse vaikuttajat

Esittelemme yrityksellesi mielestämme sopivat vaikuttajaehdokkaat ja laadimme yhdessä yhteistyön ehdot.

Me hoidamme loput

Me hoidamme kampanjan järjestelyt ja kommunikoinnin vaikuttajien kanssa. Sinun tulee vain ihastella kampanjan tuloksia.

Kiinnostuitko vaikuttajamarkkinoinnista? Katso vaikuttajapaketimme!

Haluatko vaikuttajaksi? Ota yhteyttä!

Haemme erilaisia vaikuttajia! Voit olla myös nano- tai mikrovaikuttaja, joka on sosiaalisen median aktiivinen käyttäjä. Asiakkaitamme kiinnostavat:

  • Julkisuuden henkilöt
  • Megavaikuttajat yli 100.000 seuraajaa
  • Makrovaikuttajat 10.000  – 100.000
  • Vaikuttajat 5000 – 10.000
  • Mikrovaikuttajat 1000 – 5000
  • Nanovaikuttajat 500 – 1000 

Asiakkaamme etsivät vaikuttajia kampanjoihin, sinun tarvitsee vain ilmoittautua mukaan. Olemme sinuun yhteydessä heti sopivan yhteistyön tai kampanjan löydyttyä.

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue