Twitter-maininnat somevirrassa

Twitter-maininnat ovat yleinen tapa olla yhteydessä ja vuorovaikutuksessa yritysten ja organisaatioiden kanssa. Monet käyttävät niitä omien positiivisten kokemusten jakamiseen, tai ilmaisemaan pettymyksiä ja mahdollisia parannusehdotuksia.

Mikä Twitter-maininta? 📢

Maininta on mikä tahansa twiitti, joka sisältää @ -merkin ja käyttäjän käyttäjätunnuksen.

Monitorointi

Kun asiakkaat käyttävät aikaa palautteen antamiseen Twitterissä, tai missä tahansa somealustalla, he odottavat vastausta – ja he odottavat sitä nopeasti. Ei päivän päätteeksi tai ylihuomenna vaan parin tunnin sisällä. 😳

Sinulla tulee olla valpas ja osaava tiimi reagoimassa jokaiseen saapuvaan viestiin, palautteeseen ja tiedusteluun. Chatbotit auttavat yleisten yhteydenottojen ja kysymysten automatisoinnissa.

Mainintoihin reagointi ja vastaaminen on arvokasta myös yrityksellesi. Miksi? Vastaamalla viesteihin pääset tuomaan yrityksesi kannan esiin ja saavutat lisää yleisöä ja näkyvyyttä, sekä mahdollisesti myös uusia seuraajia.

Tämän vuoksi on tärkeää ymmärtää mainintojen voima ja niiden päivittäisen monitoroinnin tärkeys.

Brändikuva

Yrityksestäsi kiinnostuneet näkevät maininnat Twitterissä myös hakutoiminnon avulla. Jos seuraajat kirjoittavat @ -merkin ja käyttäjänimesi, he voivat hakea muiden tekemiä mainintoja.

Nämä maininnat ovat iso osa sitä, millainen kuva brändistäsi muodostuu. Ne tarjoavat myös sinulle arvokkaita oivalluksia ja voivat auttaa yrityksesi viestinnän ja markkinoinnin parantamisessa.

Somekuuntelu osa palveluitamme

Me tarjoamme somekuuntelua, striimien ja mainintojen seuraamista osana somepakettejamme. Tutustu paketteihin tarkemmin sivuillamme.

Oletko sinä tai yrityksesi Twitterissä? Seuraa meitä @MediaBotFi Jaamme hyödyllisiä somevinkkejä päivittäin. 🐤

Leave a Reply

Tietoa meistä

MediaBot on erikoistunut somekanavien hallintaan ja sisällöntuotantoon. Aikataulutamme ja julkaisemme organisaatioosi tavoitteisiin sopivaa sisältöä puolestasi. Löydä uusia asiakkuuksia ja syvennä asiakaskokemusta.

Seuraa meitä
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue