Projektit

Tuotamme monipuolisesti erilaisia sosiaalisen median projekteja, somekanavien perustamisesta kuukausien tai vuosien mittaisiin mainos- ja vaikuttajakampanjoihin. 

someprojektit alkaen suunnittelusta, toteutukseen ja raportointiin. Sopii myös täydentämään säännöllistä sopimusta.

somekanavat kuntoon

Etkö tiedä mistä aloittaa? Olemme täyden palvelun sometoimisto ja autamme sinut ja yrityksesi alkuun.  Aloitusprojektissa luomme tilit sovitusti halutuille somealustoille. Optimoimme someprofiilit kuntoon, kirjoitamme osuvat biot, lisäämme yhteystiedot ja profiili- ja bannerikuvat. Linkkaamme myös halutessa sometilit keskenään sekä suoraan nettisivuille. 

Onko yritykselläsi toimipaikkoja useammassa kaupungissa tai maassa? Perustamme tarpeen mukaan myös erilliset kansainväliset tilit tai kaupunkikohtaiset kauppasivut brändillesi. Haluamme auttaa sinua löytämään kohdistetut yleisösi ja optimoimaan somejulkaisusi juuri heille. 

Missa-somekanavissa-kannattaa-nakya

Mainontaa ja markkinointia

Hankimme sinulle lisää tehoa, uutta näkyvyyttä ja seuraajia sekä lisää myyntiä somemainonnan avulla. Strategisesti toteutetulla somemainonnalla tavoitamme oikeat ihmiset oikeaan aikaan. Maksetun mainonnan projektipalvelut voidaan sopia erikseen tai täydentämään sosiaalisen median hallinnan ja sisällöntuotannon kuukausisopimusta. 

Mainosprojekteissa luomme toiveidesi pohjalta erityyppisiä kohdeyleisöille optimoituja mainoskampanjoita. Mainokset voivat olla esimerkiksi kuva- tai videomainoksia niin Facebookissa, Instagramissa kuin TikTokissa. Valitsemme otolliset kanavat juuri sinun tuotteille ja palveluille. Seuraamme kampanjoiden tehoa, teemme tarvittaessa hienosäätöä, mittaamme ja raportoimme saaduista tuloksista. Löydä uusi yleisö edullisen ja tehokkaan somemainonnan avulla. Somemainonta toimii tehokkaasti sekä B2B että B2C saralla. 

Vaikuttajat someprojekteihin

Toteutamme myös yhteistyöt sosiaalisessa mediassa tunnettujen henkilöiden kanssa projektiluontoisesti. Vaikuttajamarkkinointi eli influencer-markkinointi on tehokas tapa tavoittaa yritykselle tärkeät kohderyhmät. Monet perustavat ostopäätöksensä sosiaalisessa mediassa tehtyihin suosituksiin. Vaikuttaminen perustuu viestimiseen kanavalla, missä kohderyhmä seuraa sisältöjä ja ottaa niistä vaikutteita. 

Me etsimme brändillesi sopivat vaikuttajat kampanjoihin ja hoidamme kommunikoinnin ja käytännönjärjestelyt. Hyvin onnistunut vaikuttajaprojekti voi johtaa parhaassa tapauksessa siihen, että vaikuttajasta tulee yrityksesi pitkäaikainen brändilähettiläs. Vaikuttajamarkkinointi voidaan toteuttaa kertaluontoisena tai jatkuvana projektina. Usein kokeiltuaan vakuttajamarkkinointia, yritykset haluavat vaikuttajat osaksi jatkuvaa digi- ja somemarkkinointi strategiaa. 

Kertaluonteiset projektityöt someen toimivat, kun ne on huolella suunniteltu ja markkinoitu.

Valitse suunta

Mihin käytät sosiaalisen median läsnäoloasi ja mitä haluat kertoa yrityksestäsi.

Laadukas sisältö

Luo käyttäjillesi arvokasta ja mielenkiintoista sisältöä projektitöillä.

Seuraa sitoutumista

Analysoi kuinka hyvin seuraajat sitoutuvat kampanjaasi.

Kiinnostuitko someprojekteista? Tilaa esittely!

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue