Raportointi

Julkaise sosiaalisen median sisältöä riittävästi, oikeaan aikaan ja yleisöäsi kuunnellen. Tarkastele ja mittaa tuloksia säännöllisesti.

Pidä kiinni sisällön tuottamisesta oikeaan aikaan, oikealle kohdeyleisölle. Muista mitata onnistumisia.

Julkaise riittävästi

Juuri oikean määrän määrittely ja sisällön säännöllisen julkaisun valmistelu ei ole helpoin tehtävä. Mikä sitten on oikea määrä sisältöä? Se on tietty määrä viestejä, joiden avulla voit näkyä seuraajasi uutissyötteissä säännöllisesti, saavuttaa liiketoimintatavoitteesi ja samanaikaisesti hyödyntää tehokkaasti tiimisi resursseja.

Kun onnistut tasapainottamaan nämä kolme elementtiä, pystyt tuottamaan juuri oikean määrän sisältöä yrityksellesi ja luomaan toimivan sosiaalisen median julkaisuaikataulun. Katso raportointipaketimme.

julkaisujen aikataulutus

Julkaisuaikataulun noudattaminen on helpompaa sosiaalisen median hallinta- ja automaatiotyökaluilla – varsinkin jos hallinnoit useita sivuja ja suuria tiimejä. Julkaisutyökalut ovat välttämättömiä sisällön tehokkaalle julkaisemiselle. Työkalujen hyödyntäminen tarjoaa myös mahdollisuuden seurata kanavien suoriutumista ja analytiikkaa. 

Ne ovat myös erinomainen keskus tiimillesi yhteiseen ja organisoituun sisällöntuotantoon, riippumatta siitä, missä päin maata tai maailmaa he ovat. Työkaluja on myös mobiilikäyttöisinä, joten voit valvoa sisältöäsi tien päällä. Tämä toiminto on erityisen tärkeä pitämään aikataulutukset ja sisällöntuotannon sujuvana myös silloin, kun olet poissa toimistosta. Lue lisää sisällöntuotannon toteutuksesta. 

seuraa mikä toimii

Sosiaalinen media on nopeasti muuttava ympäristö. Kanavissa viestiminen vaatii jatkuvaa seurantaa ja aktiivista raportointia. Myös seuraajien mieltymykset muuttuvat ja alustat kehittävät uusia tapoja julkaista sisältöä.

Neljä vuotta sitten Instagramin tarinat -osiota ei vielä ollut olemassa, mikä tarkoitti, että markkinoijat loivat sisältöään vain uutissyötteelle. Elokuun 2016 jälkeen Instagram-tarinat nousivat ja tuottavat nyt jopa 37% brändien kaikista vuorovaikutuksista alustalla. 

Markkinoijien oli tarkistettava Instagram-sisältöstrategiansa, mukautettava sisältöjä ja aikatauluja uudistuneen alustan mukana. Synkronoitu seuranta ja raportointi varmistaa myös nopean palautteenkulun tiimien välillä. Tiimiesi on oltava tietoisia siitä, mikä toimii mahdollisimman nopeasti, jotta voit varmistaa, että ponnistelusi ovat oikeassa paikassa.

Sosiaalinen media on nopeasti muuttava ympäristö. Kanavissa viestiminen vaatii jatkuvaa seurantaa ja aktiivista mittaamista.

Kiinnostavatko raportointipalvelut? Katso raportointipaketimme!

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue