Palvelut

Palvelumme kattaa sosiaalisen median kanavien suunnittelua, kehittämistä ja ylläpitoa sekä säännöllistä kanavaviestintää.

Säännöllisyys on yksi somemaailman kulmakivistä. Viesti riittävän usein kohderyhmäsi kanssa.

Suunnittelu

Suunnittelemme ja aikataulutamme sisältöä sosiaalisen median kanaviin yhdessä sovitun suunnitelman mukaisesti. Mitä tavoitteita halutaan asettaa sosiaaliselle medialle? Missä potentiaaliset asiakkaasi ovat aktiivisimmillaan? Kuinka paljon voit käyttää aikaa kanavien ylläpitoon? Mitä osaamista organisaatiostasi löytyy? Autamme sinua pääsemään alkuun.

Sisällöntuotanto

Kuinka usein ja millaista sisältöä haluat jakaa kohdeyleisöllesi? Tuotatko sisällön itse kokonaan, osittain vai ulkoistettuna? Voit tehdä asiat helpommaksi ja antaa meidän ottaa päävastuun somekanavista. Tällöin voimme yhdessä sopia sisällöntuotannon rajapinnat. Me tuotamme julkaisut strategisesti valmiista materiaaleista tai tarvittaessa tyhjästä. 

Raportointi

Mitä enemmän jaat sisältöä, sitä enemmän huomaat, mikä sisältö, ajoitus ja taajuus sopivat sinun organisaatiollesi. Tulosten mittaaminen somessa on tärkeää kasvun kannalta. Tietyin väliajoin on hyvä katsoa menestyneimmät julkaisut läpi ja analysoida niiden yhteisiä tekijöitä. Meiltä saat säännöllisesti kattavat raportit ja analyysit, jotka käymme halutessanne yhdessä läpi.

Kanavaviestintä

Yhteydenpito asiakkaisiin kanavilla on osa aktiivista läsnäoloa sosiaalisessa mediassa. On tärkeää kuunnella kenttää, olla tavoitettavissa sekä vastata kommentteihin ja viesteihin. Sovittaessa olemme puolestasi läsnä kanavissa viestimässä, silloin kun asiakkaasi ovat verkossa. Vastaamme kysymyksiin, kommunikoimme ja ohjaamme asiakkaita yhdessä sovittujen ohjeiden mukaan.

Valitse kanavat

Mieti mitkä somekanavat tarvitsevat säännöllistä panostusta. Me myös autamme valitsemaan potentiaalisimmat kanavat yrityksellesi.

Houkuttele sisällöllä

Ilahduta asiakkaitasi merkityksellisellä sisällöllä. Optimoimme sisällöt yleisösi mukaan ja rohkaisemme heitä jakamaan sisältöjäsi myös ystäville.

Kuuntele kenttää

Jotta pysyy kartalla, on hyvä seurata somen kuumimpia aiheita, avainsanoja ja keskusteluita. Olemme kuulolla puolestasi kun brändisi mainitaan.

Mieti sisältöstrategiasi sosiaalisessa mediassa. Tutki yleisöä ja verkostoa sekä testaa erilaisia sisältöjä.

Kiinnostavatko säännölliset kuukausipaketit? Katso lisää!

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue